't Schienvat Jongerencentrum

imageHet Schienvat is het jongerencentrum in de gemeente Oldambt, werkzaam in het gebied van de voormalige gemeente het Reiderland. Het Schienvat is een jongerencentrum voor en door jongeren die op de middelbare school zitten (vanaf 13 jaar) of al werken (tot 21 jaar)
In het Schienvat kun je elkaar ontmoeten, na school of werk, naar muziek luisteren of om je hobby uit te oefenen. Daarnaast organiseert het Schienvat activiteiten voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

In het Schienvat werken vrijwilligers en jongerenwerkers samen om allerlei boeiende en leuke activiteiten te organiseren.

Activiteiten om alleen of samen met je vrienden of vriendinnen naar toe te gaan, voor de gezelligheid en ontspanning of gewoon om iets te leren. Want wat denk je van het Award project of een cursus dansen. Of ga je liever naar de jeugdsoos op vrijdagavond of het jongerencafé op zaterdagavond of naar de meidenclub of een kookcursus.
Of ben je bezig met een werkstuk voor school en op zoek naar informatie? Ook dan kun je bij het Schienvat terecht.

Het Schienvat is onderdeel van de stichting Samenwerkingsverband Schienvat en Neon. De mensen die er werken zijn in dienst van de stichting en moeten aan het bestuur verantwoording afleggen. Ook de gemeente Oldambt bepaalt mede het beleid van de stichting.

Adres       : Westbaan 4, 9684 BN Finsterwolde 
Postadres :  Postbus 20, 9684 ZG Finsterwolde
telefoon    : 0597-33 12 88, jeugdsoos 0597-33 39 17