Leger des Heils

Inloopspreekuur

 

Mensen proberen te voorkomen dat zij in de financiële problemen komen. Soms lukt dit niet, het kan aan een heleboel factoren liggen. Scheiding, ontslag en ziekte zijn hiervan enkele voorbeelden. Om te proberen te voorkomen dat u daardoor (verder) in de schulden komt, is door het Leger  des Heils het project Schulhulp Preventie opgestart. U kunt hierbij hulp krijgen door b.v. het inzetten van een maatje. Iedere maandag houden we een inloopspreekuurvan : U bent welkom om uw vragen te stellen op het gebied van schulden en financiën alsmede praktische hulp te ontvangen. Onze vrijwilligers staan graag voor u klaar. 
Ook kunt hier terecht voor goede tweedehands kleding tegen zeer sociale prijzen. Ook is het hier mogelijk kleding af te geven. Kleding kunt u verder deponeren in onze kledingcontainers bij ons gebouw en aan de Kloosterlaan 19 in Winschoten. “Ook in de moderne tijd is er nog steeds een groeiende behoefte aan goedkope tweedehands kleding”, vertelt majoor Roelof Wolfs. Het zijn overigens niet alleen maar behoeftige medemensen, die hiervan gebruik maken. Bezoekers komen uit alle lagen van de bevolking en ook daarin maakt het Leger geen enkele onderscheid. Als er helemaal geen geld voor kleding is, wordt ook gratis kleding verstrekt. 

Het "welkom zijn" en de ontmoeting met u staan hoog in ons vaandel. Daarom hebben we ook onze KOFFIE-INLOOP. Tijdens de openingstijden van onze winkel bent u van harte uitgenodigd om een kopje koffie bij ons te komen drinken. Tevens is er dan gelegenheid voor gesprek als u daar behoefte aan heeft. We vinden het belangrijk dat ons korpsgebouw zo veel mogelijk open is en u zich welkom weet en voelt. 
Het adres waar u terecht kunt is:

Korps Winschoten

 

Dr. D. Bosstraat 16

9671 CC Winschoten

 tel: 

0597-416650


de openingstijden Koffie inloop: 
Maandag 09.00 – 16.00 uur
Dinsdag 09.00 – 11.30 u. en 12.00 – 16.00 uur
Woensdag gesloten
Donderdag 09.00 – 11.30 u. en 12.00 – 16.00 uur
Vrijdag 09.00 – 15.00 uur

Het inloopspreekuur Schuldhulpverlening is elke maandag van 13.00 tot 15.00 uur.
U kunt betreffend het inloopspreekuur met de coördinator emailen via : shp.winschoten@legerdesheils.nl
De coördinator is bereikbaar via het telefoonnummer 06-21688237